Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За результатом робочого виїзду прокурора Київської області Д. Чібісова до м. Бровари повідомлено про підозру головному спеціалісту КОДА, що є депутатом селищної ради, який на підставі підроблених актів виконаних робіт по капітальному ремонту парку «Перемога» завдав збитків державі на суму майже 7 млн грн (ФОТО)

    

Нагадаємо, у липні минулого року прокурор Київської області Дмитро Чібісов здійснив виїзд до м. Бровари, за результатами якого виявлені численні порушення під час використання бюджетних коштів, виділених підрядникам на капітальні ремонти об’єктів під час реконструкції парку «Перемога». За вказаним фактом внесено відомості до ЄРДР, та хід досудового розслідування взято на особливий контроль прокурором Київської області.

 

У вівторок, 08 травня, прокурор Київської області Дмитро Чібісов, у присутності захисника, повідомив про підозру головному спеціалісту одного з управлінь Департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Київської обласної державної адміністрації, який є депутатом однієї з селищних рад Київської області, у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем), ч.1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

 

    

 

Під час досудового розслідування встановлено, що у 2016 році між Департаментом регіонального розвитку та житлово-комунального господарства КОДА та будівельною компанією укладено договір будівельного підряду щодо виконання робіт з капітального ремонту та благоустрою парку «Перемога» в м. Бровари.

 

У подальшому, чоловік, зловживаючи своїм службовим становищем всупереч інтересам служби, підписав завідомо підроблені акти про виконання робіт за начебто виконані роботи, які в дійсності виконані не були, усвідомлюючи при цьому, що їх якість, об’єми та вартість фактично не відповідають дійсності.

 

Так, на підставі підписаних підроблених документів на банківський рахунок будівельної компанії перераховано майже 7 млн грн в якості оплати будівельних робіт і матеріалів, які фактично виконаними та використаними не були.  

 

«Незважаючи на складність справи та багатомільйонні збитки, сприченені державі, прокуратурою Київської області зібрано достатньо доказів для повідомлення про підозру особі, причетної до вказаної незаконної оборудки.  Ми і надалі доводитемо до кінця справи і притягуватимемо винних осіб до відповідальності за розкрадання бюджетних коштів» - наголосив прокурор Київської області Дмитро Чібісов.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2745