Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області розкрито вбивство жінки з хуліганських мотивів, вчинене раніше судимим молодиком за скоєння вбивства з особливою жорстокістю, відтепер підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі

    

Установлено, що 27-річний молодик, раніше засуджений до 10 років позбавлення волі за вчинення вбивства з особливою жорстокістю та за жорстоке поводження із тваринами, через півроку після закінчення строку відбування покарання, знову вчинив вбивство.

 

Так, у листопаді 2017 року, перебуваючи на одній із вулиць м. Борисполя, чоловік помітив жінку, та з хуліганських мотивів, витягнув з кишені куртки ніж та наніс 51-річній потерпілій  удар у груди, після чого зник з місця злочину.

 

Від отриманого удару жінка втратила свідомість та через деякий час померла.

 

У подальшому, у квітні цього року в нічний час злочинець проник на територію домоволодіння в м. Бориспіль з метою вчинення хуліганських дій, однак його помітив господар будинку, якому зловмисник почав погрожувати ножем, втім  чоловіку вдалося затримати злочинця.

 

За результатами проведення невідкладних слідчих дій встановлено, що затриманий хуліган вчинив вбивство потерпілої.

 

За процесуального керівництва Бориспільської місцевої прокуратури затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п.п. 7, 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з хуліганських мотивів, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) КК України та за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України.

 

За клопотанням місцевої прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

За вчинені злочини чоловіку загрожує довічне позбавлення волі.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3391