Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки високопрофесійній роботі прокуратури Київської області затримано та посаджено за грати на час слідства другого підозрюваного, який після знущання над оголеними тілами літнього подружжя та їхнього вбивства покинув територію України

    

Нелюдів, які протягом години знущались над оголеними тілами подружжя пенсіонерів в м. Ірпінь, затримано та посаджено за грати на час слідства.

 

Мабуть, вперше за останнє десятиріччя на території Київщини розкриваються умисні вбивства, які скоєні як на побутовому грунті, так і на замовлення, а також подвійні вбивства.

 

Нагадаємо, пенсіонерів, яких протягом години били, катували, а потім задушили металевим дротом, виявлено в їхньому помешканні 15 березня.

 

За результатом плідної співпраці прокуратури Київської області встановлено осіб, причетних до цього жорстокого вбивства. Подружжя заробітчан прилетіли з Польщі, щоб пограбувати пенсіонерів. Протягом години зловмисники били, знущались над потерпілими, а потім задушили їх металевив дротом та винесли з будинку 3500 доларів США.

 

Подружжя підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.п. 1,6,12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох осіб, з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України їм загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2947