Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області викрила підпільний цех по виготовленню фальсифікованої алкогольної продукції на території Бориспільського району, вилучено майже 3 000 літрів фальсифікату (ФОТО)

    

Броварською місцевою прокуратурою спільно зі співробітниками фіскальної служби області, у рамках розслідування кримінального правопорушення, розпочатого за ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України виявилено підпільний цех з масового виготовлення фальсифікованих горілчаних виробів на території Бориспільського району.

 

    

 

Установлено, що група осіб в складському приміщенні в одному зі сіл Бориспільського району здійснювала незаконну реалізацію фальсифікованої алкогольної продукції, що виготовлялася із недоброякісного спирту.

 

    

 

За результатами проведених санкціонованих обшуків виявлено та вилучено обладнання для виготовлення алкогольних напоїв, ємності для розливу виготовленої продукції, готову продукцію у кількості майже 3 000 літрів та інші засоби вчинення злочину.

 

    

 

Санкція статті передбачає покарання від 5 до 10 років позбавлення волі.

 

На даний час у кримінальному провадженні проводяться слідчі дії та встановлюються особи причетні до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

 

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

 

кількість переглядів: 3302