Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області офіційно наголошує, що розслідування ДТП за участі Д. Россошанського та вбивство І. Ноздровської перебуває на постійному контролі у керівництва прокуратури, а будь-які спроби окремих громадян, які хочуть пропіаритись на горі потерпілих, зійдуть нанівець (ФОТО)

    

Останнім часом окремі громадяни, які піаряться на горі сім’ї загиблої І.Ноздровської, вводять в оману суспільство своїми безпідставними  та необгрунтованими акціями.

 

Прокуратура Київської області закликає не робити піар на горі потерпілих.

 

Прокуратура Київської області регулярно здійснює зустрічі із сторонами процесу та робить усе можливе в рамках законодавства. Наголошуємо, що невідомі особи, які намагаються вриватися до приміщень правоохоронних органів, не є сторонами у кримінальних провадженнях, а тому вони не мають доступ до матеріалів ані в справі ДТП за участі Д. Россошанського, ані в справі про вбивство І. Ноздровської.

 

Саме завдяки принциповій позиції прокуратури Київської області Д. Россошанського визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України та останньому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі. Не погодившись із вироком Обухівського районного суду Київської області потерпілими подано апеляційну скаргу, за результами якої вказаний вирок скасовано і справу направлено на новий судовий розгляд.

 

Під час чергового судового засідання, 14.03.2018, у якості свідка було допитано експерта КОБСМЕ, який надав покази, що візуально визначити чи перебувала людина у стані наркотичного чи алкогольного спяніння, без призначення судово-медичної експертизи, неможливо.

 

Також, під час досудового розслідування, проводились 2 експертизи на вміст наркотичних та алкогольних речовин у Д. Россошанського, які вказали на відсутність цього стану у останнього.

 

Окрім цього, за клопотанням прокуратури підозрюваному у вбивстві І. Ноздровської продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ще на 2 місяці, не зважаючи на спробу захисту підозрюваного змінити запобіжний захід на більш м’який, не пов’язаний із обмеженням волі.

 

Таким чином, прокуратура Київської області для обєктивного, повного та всебічного встановлення обставин здійснює все можливе та не потребує піару сторонніх осіб.

 

Крім того, потерпіла І. Ноздровська особисто висловлювала подяку прокуратурі Київської області за принципову і законну позицію.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 3204