Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За процесуального керівництва прокуратури Київської області судитимуть злочинну групу наркоторговців, які збували на території області наркотичні засоби – метадон та опій ацетильований, обвинуваченим загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна

    

Прокуратура Київської області затвердила та скерувала до суду для розгляду по суті обвинувальний акт за обвинуваченням 4 осіб у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені за попередньою змовою групою осіб ) КК України.

 

Під час досудового розслідування встановлено, що жінка та троє чоловіків, за попередньою змовою, за грошову винагороду збували наркотичні засоби - метадон та опій ацетильований на території Київської області.

 

Зловмисники розкладали закладки із вмістом наркотичної речовини і в телефонному режимі попередньо домовлялись із покупцями про продаж наркотиків, кошти наказували перерахувати на банківські карти.

 

Під час проведення санкціонованних обшуків за місцем проживання зловмисників, які проходили в м. Херсон, м. Біла Церква, м.Обухів та с. Вишневе, правоохоронними органами виявлено та вилучено опій ацетильований та метадон,  розфасовані в бутилки, шприци і презервативи, мобільні телефони, комп’ютерну техніку та банківські карти.

 

Обвинуваченим загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2614