Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За принципової позиції прокуратури Київської області депутата Богуславської міської ради визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією

    

Установлено, що в листопаді минулого року, уповноваженим субєктом складено протокол про вчинення одним із депутатів Богуславської міської ради адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КупАП. Вказаний депутат допустив порушення у сфері електронного декларування.

 

Під час розгляду вказаного протоколу, судом першої інстанції провадження по справі закрито, у звязку з малозначністю діяння.

 

Принципово не погоджуючись із вказаним рішенням суду, прокуратура оскаржила його в апеляційній інстанції. Завдяки наполегливим діям прокуратури області, рішення суду першої інстанції скасовано та депутата Богуславської міської ради визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КупАП.

 

Прокуратура Київської області, як спеціально уповноважений суб’єк у сфері протидії корупції і надалі вживатиме  заходи, направлені на притягнення осіб, які вчинили адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, до передбаченої законодавством відповідальності.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2599