Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області повідомила про підозру директору товариства, який вніс неправдиві відомості щодо проведення ремонтних робіт доріг у Васильківському районі, спричинивши збитки державному бюджету на суму понад 1 млн грн

    

Установлено, що у 2012 році між колишнім селищним головою та директором товариства з обмеженою відповідальністю укладено два договори на проведення робіт з реконструкції асфальтобетонного покриття вулиць в одному із селищ Васильківського району.

У подальшому, директор товариства вніс до офіційних документів завідомо неправдиві відомості про те, що підрядні роботи з реконструкції асфальтобетонного покриття вулиць виконані в повному обсязі.

Таким чином, внаслідок неналежного виконання договору підряду державному бюджету нанесено збитків в сумі понад 1 млн грн.

За процесуального керівництва Васильківського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури повідомлено про підозру директору товариства з обмеженою відповідальністю, у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366 (службове підроблення), ч. ч. 4, 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та КК України.

Нагадаємо, що напередодні прокуратурою повідомлено про підозру колишньому селищному голові, у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2782