Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області повідомила про підозру чоловіку, який ввівши жінку в стан наркотичного сп’яніння, викрав її з власного помешкання та вивіз до одного із сіл Вишгородського району, де потерпіла померла

    

Установлено, що з вересня  минулого року чоловік в м. Києві орендував квартиру в 56-річної жінки та з метою подальшого безоплатного проживання в її квартирі вирішив позбавити волі останню.

Так, в лютому поточного року, зловмисник, добавив до напою наркотичний засіб та прибув до місця проживання потерпілої в м. Києві. В результаті чого, жінка випила напій та перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння частково втратила свідомість.

В подальшому, чоловік зателефонував своєму знайомому, який проживав в одному із сіл Вишгородського району та ввівши в оману останнього, переконав знайомого, що жінка має психічні захворювання та не проти пожити в сільській місцевості, після чого зловмисник забере її та помістить в психіатричну лікарню для лікування.

Потерпілу, яка перебувала в безпорадному стані, проти її волі,чоловіки помістили до автомобіля та разом із нею вирушили до вказаного місця проживання знайомого, де жінка померла.

Згідно висновку судово-медичної експертизи потерпіла померла від захворювання судин.

За процесуального керівництва Вишгородського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури 48-річному чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у виді обмеження волі на сторок до 3 років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2533