Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області завершено досудове розслідування стосовно колишнього начальника сільської пожежної команди однієї із сільських рад Києво-Святошинського району, який вчинив розтрату грошових коштів місцевого бюджету сільської ради

    

Під час досудового розслідування встановлено, що чоловік перебуваючи на посаді начальника сільської пожежної команди однієї із сільських рад Києво-Святошинського району, з метою розтрати грошових коштів місцевого бюджету, призначених на оплату праці працівників пожежної команди, умисно вніс недостовірні відомості до табелів обліку робочого часу працівників за 2011-2013 роки, чим спричинив матеріальну шкоду сільській раді на суму майже 18 тис грн.

За процесуального керівництва Києво-Святошинської місцевої прокуратури службовій особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. ч. 2, 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

Наразі місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні та скеровано обвинувальний акт до суду.

Відтепер обвинуваченому загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2057