Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області повідомила про підозру екс-начальнику управління Держкомзему в Іванківському районі, який незаконно передав у власність громадянам землю лісового фонду вартістю понад 9 млн грн

    

Установлено, що колишній начальник управління Держкомзему в Іванківському районі, зловживаючи своїм службовим становищем, безпідставно підписав висновок про погодження проекту землеустрою щодо відведення  7 громадянам у приватну власність земельних ділянок за межами населених пунктів на території Страхоліської сільської ради Іванківського району загальною площею майже 6 га для ведення особистого селянського господарства.

 

В результаті злочинних дій, з державної власності незаконно були вилучені земельні ділянки, які перебували на праві постійного користування в ДП «Іванківське лісове господарство». Розмір спричинених державі матеріальних збитків сягає майже 9 млн грн.

  

Броварською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру колишньому начальнику управління Держкомзему в Іванківському районі у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

 

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2557