Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру начальнику юридичного відділу однієї із районних державних адміністрацій Київщини, який вимагав від громадянина хабара у розмірі 100 тисяч доларів США (ФОТО)

    

Прокуратурою Київської області спільно зі співробітниками управління захисту економіки в Київській області викрито начальника юридичного відділу однієї із районних державних адміністрацій Київщини, який вимагав від громадянина хабара у розмірі 100 тисяч доларів США.

 

Прокуратурою області повідомлено про підозру начальнику юридичного відділу у вчиненні кримінального правопорушення, перебдаченого  ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

 

                     

Установлено, що начальник відділу вимагав від громадянина 100 тисяч доларів США неправомірної вигоди за видачу відповідних документів щодо оренди земель рекреаційного призначення, водного фонду та невитребуваних паїв на території Переяслав-Хмельницького району.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3352