Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області повідомила про підозру групі осіб, яка з метою збагачення незаконно зберігала та збувала на території Броварського району наркотичний засіб «метадон», обіг якого обмежено

    

 

Установлено, що група осіб, за попередньою змовою, маючи на меті незаконне збагачення, незаконно зберігає та збуває на території Броварського району наркотичний засіб «метадон», обіг якого обмежено.

 

Броварська місцева прокуратура в рамках кримінального провадження спільно з співробітниками Управління протидії наркозлочинності ГУ НП в Київській області, провела контроль за вчиненням злочину у формі оперативної закупки.

 

Під час оперативної закупки,  в порядку ст. 208 КПК України, чотирьох осіб затримано та проведено санкціоновані обшуки за їхнім місцем проживання.

 

Затриманим особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч.1, 2 ст. 307 КК України.

 

Крім того, трьом  підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та обрано розмір застави загалом на суму більше 140 000 грн. Стосовно іншого підозрюваного судом обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту у зв’язку із рядом захворювань (катаракта, хвороби серця та інше).

 

Наразі у кримінальному провадженні призначено ряд хімічних, балістичних та фоноскопічних експертиз.

 

Досудове розслідування триває.

 

Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2202