Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За підтримки державного обвинувачення прокуратурою Київської області до 5 років позбавлення волі засуджено неодноразово судимого чоловіка, який викрав автомобіль та потрапив в ДТП

    

У ході досудового розслідування встановлено, що раніше неодноразово судимий чоловік за вчинення корисливих злочинів, у тому числі і за незаконне заволодіння транспортним засобом, повторно вчинив новий злочин.

 

Так, у липні поточного року, побачивши автомобіль марки «Мерседез-Бенц», зловмисник відчинив двері та вирушив на викраденій автівці до одного з сіл Чернігівської області.

 

Перебуваючи в одному з сіл Чернігівської області зловмисник взяв попутника і поїхав з ним по гриби та потрапив у дорожньо-траснпортну пригоду, наїхавши на перешкоду. Після цього викрадач залишив місце скоєння ДТП та потім був затриманий правоохоронними органами.

 

За процесуального керівництва Броварської місцевої прокуратури рецидивісту повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

 

Зловмисник вину в інкримінованому злочині повністю визнав.

 

За підтримки державного обвинувачення Броварською місцевою прокуратурою чоловіка засуджено до 5 років позбавлення волі.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2356