Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За підтримки державного обвинувачення прокуратурою Київщини до 7 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння, наносячи численні удари по тілу потерпілої, забив останню до смерті

    

Установлено, що в червні поточного року, 47-річний обвинувачений, перебуваючи на подвір’ї своїх знайомих, під час сварки із потерпілою, підійшов до останньої та наніс їй декілька ударів по обличчю, від чого остання впала та вдарилась головою об бетонну підлогу.

 

Користуючись тим, що зловмисник відволікся на телефонний дзвінок, потерпіла втекла з місця події. Проте чоловік не зупинився на заподіяному і попрямував до місця проживання жінки, де, усвідомлюючи протиправність своїх дій, у ході сварки заподіяв потерпілій близько десяти ударів кулаками в голову.

 

За результатами судово-медичної експертизи 64-річна потерпіла померла від крововиливу в мозок через декілька годин після побоїв.

 

Під час досудового розслідування у засудженого також виявлено та вилучено декілька паперових згортків в яких, згідно висновку експерта, знаходився особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.

 

За підтримки державного обвинувачення Кагарлицькою місцевою прокуратурою чоловіка визнано винним у вчиненні  кримніальних правопорушень, передбачених за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та ч.1 ст.309 (незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту) КК України та засуджено до 7 років позбавлення волі.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2023