Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Борець з корупцією вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією

    

За матеріалами прокуратури Київської області Управлінням захисту економіки в Київській області Департаменту захисту економіки НПУ складено 2 протоколи про вчинення депутатом Київської обласної ради 7 скликання – голови комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами та запобіганню корупції Київської обласної ради адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених ч. 2 ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).

Встановлено, що депутат у квітні поточного року отримав дохід від продажу належних йому на праві власності житлових приміщень, що знаходяться в центральній частині м. Києва загальною вартістю 120 тис грн.

В подальшому правопорушник придбав нежитлові приміщення загальною вартістю 170 тис грн.

Однак, в порушення вимог статті 52 Закону України «Про запобігання корупції», не вніс повідомлення про суттєві зміни в майновому стані до Єдиного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Прокуратура Київської області продовжує свою принципову боротьбу щодо виявлення порушень місцевими депутатами вимог Закону України «Про запобігання корупції».

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3398