Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області спільно з Київським обласним управлінням ДВБ Нацполіції викрито працівників Ірпінського та Тетіївського відділів поліції, які вимагали грошові кошти у громадян на загальну суму 4 тис грн

    

Установлено, що на підставі заяв громадян, яких обурив факт вимагання з них грошових коштів за непритягнення до кримінальної відповідальності прокуратрою Київської області зареєстроване кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Сьогодні, 08 вересня, у ході досудового розслідування слідчими прокуратури Київської області спільно з працівниками Київського обласного управління ДВБ Національної поліції України викрито працівників Ірпінського та Тетіївського відділів поліції Головного управління Національної поліції в Київській області, щодо яких зафіксовано факт неправомірного отримання грошових коштів.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3096