Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За позиції прокуратури Київської області чоловік, який на підприємстві забив до смерті жінку молотком, перебуватиме під вартою

    

У ході досудового розслідування встановлено, що чоловік, перебуваючи в приміщені цеху одного з підприємств в с. Хотів Києво-Святошинського району на грунті неприязних відносин, наніс декілька ударів в область голови власниці підприємства, від яких 58-річна жінка померла на місці вчинення злочину.

 

Не зупиняючись на цьому, зловмисник незаконно заволодів транспортним засобом вбитої жінки та поїхав до неї додому, де продовжуючи свою злочинну діяльність, проник до будинку та викрав грошові кошти і побутову техніку.

 

Зловмисника затримано правоохоронними органами у порядку ст. 208 КПК України. За процесуального керівництва Києво-Святошинської місцевої прокуратури затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка) КК України.  

 

Санкція статті передбачає позбавлення волі до 15 років.

 

Сьогодні, за клопотанням прокуратури підозрюваному буде обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2992