Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області проводить обшук у Бучанській міській раді за фактом декларування недостовірної інформації одним з керівників органів місцевого самоврядування

    

У середу, 2 серпня, слідчі прокуратури Київської області спільно зі співробітниками СБУ, на підставі ухвали суду, проводять санкціонований обшук у приміщеннях Бучанської міської ради з метою відшукання документів та доказів у кримінальному провадженні за фактом декларування недостовірної інформації одним з керівників органів місцевого самоврядування.

 

    

 

Слідчий у вказаному кримінальному провадженні звернувся із запитом про отримання певних документів, проте відповідь на його запит так і не надійшла, що свідчить про відмову особи добровільно надати документи.

 

У ході досудового розслідування встановлено чисельні факти незаконної реєстрації речових прав на нерухоме майно, що введено в експлуатацію всупереч встановленому порядку, із подальшою реалізацією фізичним та юридичним особам.

 

Обшуки проводяться у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатому за ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) КК України.

 

Наразі слідчі дії тривають, необхідні документи видаються службовцями Бучанської міської ради у добровільному порядку.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 3179