Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки прокуратурі Київської області чоловіка, який на очах своєї малолітньої доньки, викинув з вікна багатоповерхівки 7-місячну собаку, засуджено

    

Прокуратура Київщини підтримувала державне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 41-річного чоловіка, якого визнано винним та засуджено у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 299 (знущання над тваринами, що відносяться до хребетних, вчиненому із застосуванням жорстоких методів у присутності малолітнього) КК України.

 

Нагадаємо, обвинувачений, у квітні поточного року, перебуваючи у квартирі разом із 12-річною донькою, з метою помсти дружині, підійшов до власної собаки породи лабрадор та взявши її за нашийник викинув з балкону 3 поверху. Внаслідок падіння 7-місячна собака отримала численні тілесні ушкодження.

 

Враховуючи, що чоловік уклав угоду про визнання винуватості, суд визнав його винним у вчиненні вищевказаного кримінального правопорушення та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 3191