Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області як завжди оперативно відреагувала на спробу забудови в лісовій зоні в м. Ірпінь, зареєструвавши кримінальне провадження та забезпечивши накладення арешту на земельну ділянку

    

Сьогодні, 07 квітня, за клопотанням прокуратури Київської області накладено арешт на земельну ділянку, яка знаходиться в м. Ірпінь по вул. Гостомельське шосе, 8а, відтепер заборонено користуватися, розпоряджатися та відчужувати вказану земельну ділянку.

 

Крім цього, зареєстровано кримінальне провадження за ч. 1 ст. 364 (зловживання влідою або службовим становищем) КК України.

 

Під час досудового розслідування вказаного кримінального провадження правоохоронні органи встановлять правомірність дій Ірпінської міської ради, яка передала в оренду комунальному підприємству вказану земельну ділянку, а КП, в свою чергу, передало її в суборенду забудовнику, який почав розчищати територію земельної ділянки шляхом спилення дерев.

 

Вчора, 06 квітня, забудовник почав встановлювати огороджувальний паркан на земельній ділянці. На місце події невідкладно виїхав керівник Ірпінського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури.

 

Завдяки вжитим заходам органів прокуратури проведення будь-яких будівельних робіт на території земельної ділянки наразі заборонено.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 2820