Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього працівника «Ощадбанку» за фактом привласнення грошових коштів вкладників на суму понад 1 млн гривень

    

Завдяки процесуальному керівництву прокуратури Київської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно колишнього контролера-касира одного з відділень банку «Ощадбанк» за фактом привласнення грошових коштів вкладників на суму 1 223 000 гривень.

                    

Встановлено, що 41-річна жінка, займаючи посаду контролера-касира у відділенні «Ощадбанку» в Обухівському районі, маючи повний доступ до інформації по рахункам вкладників банків та самих рахунків, протягом 2011-2015 років шляхом неодноразової підробки документів та підписів вкладників, заволоділа грошовими коштами близько 90 громадян на вищевказану суму.

 

Дії правопорушниці кваліфіковано за ч. ч. 1, 3 ст. 191 (привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні) КК України та ч. ч. 1, 3 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України.

 

Крім того, після виявленого кримінального правопорушення, банком повернуто вкладникам їх грошові кошти в повному обсязі, а до обвинуваченої, у рамках кримінального провадження, заявлено цивільний позов.

 

На даний час обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 3572