Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки швидкому реагуванню прокуратури Київської області взято під варту на 2 місяці чоловіка, який наніс удари сокирою своїм знайомим, від яких один із них помер на місці

    

За клопотанням Білоцерківської місцевої прокуратури  обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави 39-річному чоловіку, якого відразу було затримано після умисного вбивства та замаху на умисне вбивство двох його знайомих.

 

Встановлено, що двоє товаришів прийшли до свого знайомого та повідомили, що відмовляються йому повертати борг у сумі 2 600 гривень. В подальшому, чоловік схопив сокиру та  наніс численні удари по голові та тілу обом потерпілим. Від завданих тілесних ушкоджень один з чоловіків помер на місці події, а іншого доставлено до лікарні.

 

За даним фактом зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та за ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 (закінчений замах на умисне вбивство двох або більше осіб) КК України.

 

За вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

 

На даний час досудове розслідування триває, проводяться активні слідчі дії.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2240