Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Співробітники прокуратури Київської області спільно із СБУ провели одночасно 19 обшуків на території України, де виявили підпільні цехи по виробництву контрафактного алкоголю

    

Сьогодні, 9 березня, у рамках розслідування кримінального провадження розпочатого за ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України, співробітниками прокуратури Київської області спільно із Службою безпеки України проведено одночасно 19 санкціонованих обшуків.

 

    

 

Під час досудового розслідування вказаного кримінального провадження встановлено, що група осіб на території Київської області та міста Києва у підпільних цехах незаконно виготовляли алкогольні напої з недоброякісної сировини, що становить загрозу для життя та здоров’я людей.

 

 

У подальшому, незаконну продукцію реалізовували через одне з товариств для розповсюдження сурогату по всій території України.

 

Слідчі дії були проведені у Київській, Тернопільській, Дніпропетрівській, Запорізькій областях, а також в м. Києві, Херсоні, Львові та Чернівцях.

 

Під час обшуків правоохоронними органами виявлено контрафактний алкоголь на більше ніж три мільйони гривень та чимало підроблених акцизних марок.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2808