Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За процесуального керівництва прокуратури Київської області судитимуть двох працівників медико-соціальної експертної комісії, які за присвоєння групи інвалідності отримали від жінки 35 тисяч гривень хабара

    

Ірпінським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно голови та старшої медичної сестри Ірпінської міжрайонної медико-соціальної експертної комісії, які за присвоєння жінці 2 групи інвалідності отримали 35 тисяч гривень неправомірної вигоди.

 

Гроші зловмисникам передавали у два етапи, під час передачі 30 тисяч гривень вказаних працівників затримано.

 

Голова Ірпінської міжрайонної медико-соціальної експертної комісії обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди за вчинення такою службовою особою дій в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, з використанням наданого службового становища) КК України.

 

Дії старшої медичної сестри кваліфіковано за ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 368 (пособництво в одержанні службовою особою неправомірної вигоди  за вчинення такою службовою особою дій в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, з використанням наданого службового становища) КК України.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 2596