Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області викрито та попереджено розтрату арештованого спирту вартістю майже 4 млн грн з боку осіб, відповідальних за його зберігання

    

Працівниками прокуратури Київської області спільно зі співробітниками Слідчого управління ГУ ДФС області, за результатами проведених оперативних заходів, встановлено факт розтрати арештованого майна посадовими особами одного з підприємств Київщини, територію якого намагалися захопити 04.09.2016.

 

Мова йде про спиртовмісну рідину у кількості понад 150 тисяч літрів та вартістю майже 4 млн гривень, яка вилучена та арештована правоохоронцями в рамках кримінальних проваджень та передана згаданому товариству на відповідальне зберігання.

 

Згідно з оперативною інформацією, частину речовини у кількості 11 тисяч літрів вантажним автомобілем намагалися вивезти на територію Чернігівської області.

 

Завдяки оперативній та злагодженій роботі прокурорів та податківців вдалося запобігти вивезенню арештованого майна. Прокурорами підготовлено клопотання до суду щодо арешту автівки, на якій намагалися вивезти продукцію, та вилученої спиртовмісної рідини.

 

З вказаними фактами прокуратурою Київської області розпочато досудове розслідування за ч. 1ст. 388 (незаконні дії щодо майна, на яке накладено арешт) та ч. 3 ст. 365-2 (зловживання повноваженнями особами, які надають публічні послуги) Кримінального Кодексу України.

 

На даний час у кримінальному провадженні проводяться невідкладні слідчі дії, процесуальне керівництво здійснюється прокуратурою області.

 

Прес-служба прокуратури

Київської області

кількість переглядів: 2457