Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою області спільно з працівниками ГВ БКОЗ ГУ СБУ в м. Києві та Київській області затримано за отримання «хабара» голову та начальника відділу однієї з райдержадміністрацій Київської області

    

    

Працівниками прокуратури Київської області спільно з співробітниками Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Головного управління Служби безпеки України в м. Києві та Київській області затримано голову та начальника відділу однієї з райдержадміністрацій Київської області за фактом вимагання та подальшого отримання неправомірної вигоди у розмірі 200 000 гривень за укладення договорів оренди земельних ділянок на території Київської області.

Після отримання неправомірної вигоди правопорушників затримано на гарячому за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368, ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання про обрання затриманим особам запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За скоєне кримінальне правопорушення зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

Досудове розслідування наразі триває.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 8249