Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На отриманні хабара у сумі 10 тисяч гривень затримано двох інспекторів територіального підрозділу ГУ Нацполіції у Київській області

     

Працівниками прокуратури Київської області спільно зі співробітниками Управління внутрішньої безпеки у Київській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції  України та Головного управління БКОЗ СБУ в м. Києві та Київській області затримано інспекторів одного з територіальних підрозділів Головного управління  Національної поліції у Київській області на отриманні неправомірної вигоди у розмірі 10 тисяч гривень.

 

    

 

Вказані кошти правоохоронці вимагали та отримали від громадянина за непритягнення до кримінальної відповідальності.

 

Після отримання хабара правопорушники були затримані за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

 

Проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення. Вирішується питання щодо обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Досудове розслідування триває.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3701