Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Регіонального керівника Державної міграційної служби України затримали на наданні хабара в сумі 5 тисяч доларів США службовій особі (ВІДЕО)

    

Працівниками прокуратури Київської області спільно зі співробітниками Головного управління боротьби з організованою злочинністю у сфері корупції СБ України затримано керівника одного з регіональних підрозділів Державної міграційної служби України, який шляхом надання неправомірної вигоди службовій особі Державної міграційної служби України у сумі 5 тисяч доларів США намагався отримати статус біженця для громадянина Російської Федерації.

     

Після надання неправомірної вигоди правопорушника затримано за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України. За скоєне кримінальне правопорушення йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років з конфіскацією майна.

 

Get the Flash Player to see this player.

 

На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою втсановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

 Крім того, правоохоронці проводять обшуки у помешканні регіонального керівника ДМС України. Під час обшуків вилучено чимало грошових коштів в іноземній валюті та золотих прикрас.

 

  

 

  

Досудове розслідування триває.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 4756