Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На хабарі в 4 тисячі доларів США затримано начальника одного з відділів ГУМВС України в Київській області (ВІДЕО)

    

Працівниками прокуратури Київської області спільно зі співробітниками Головного управління боротьби з організованою злочинністю у сфері корупції СБУ затримано начальника відділу Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми  Головного управління МВС України в Київській області, який вимагав та отримав від громадянина $4000 неправомірної вигоди.

  

Get the Flash Player to see this player.

 

За таку суму правоохоронець пообіцяв зняти заборону в’їзду на територію України з батька громадянина.

 

Get the Flash Player to see this player.

 

Після отримання вказаних коштів, міліціонера затримано «на гарячому» за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

 

Get the Flash Player to see this player.

 

На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення. Також вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

 

Органи прокуратури Київської області активно виборюють корупційні правопорушення у всіх сферах. Так, лише з початку тижня правоохоронцями затримано чотирьох посадовців, двоє з яких міліціонери, які вимагали від громадян неправомірну вигоду.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 4516