Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратуру Київської області очолив Євген Бондаренко

Сьогодні, 16 липня, заступник Генерального прокурора України – Головний військовий прокурор Анатолій Матіос офіційно представив колективу прокуратури Київської області новопризначеного керівника Євгена Бондаренко.

 

   Представлення відбувалося за участю співробітників прокуратури області, керівників правоохоронних органів та представників місцевої влади Київщини.
   Характеризуючи новопризначеного прокурора області як досвідченого і високопрофесійного працівника, Анатолій Матіос акцентував увагу на найголовніших завданнях в роботі органів прокуратури, наголосив на необхідності суворого дотримання закону, а також окреслив перспективи реформування у зв’язку з введенням у дію нового Закону України «Про прокуратуру».
   Довідково: Євген Бондаренко народився в 1981 році в місті Києві, в 2003 році закінчив Національну академію внутрішніх справ, в 2013 році отримав другу вищу освіту в Національній академії державного управління при Президентові України.
   До призначення прокурором Київської області обіймав посаду начальника відділу Генеральної прокуратури України. Перед цим працював в органах внутрішніх справ.
   Наказом Генерального прокурора України від 14 липня 2015 року призначений на посаду прокурора Київської області.

Прес-служба
прокуратури Київської області

кількість переглядів: 7040