Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Обласною прокуратурою затримано одного з керівників виправної колонії, який вимагав від громадянина неправомірну вигоду

Працівниками прокуратури Київської області спільно із співробітниками ГУ БКОЗ СБ України та УВБ ДПтС України затримано заступника начальника Бориспільської виправної колонії, який вимагав та отримав від громадянина України неправомірну вигоду у сумі 30 000 гривень.

   Працівниками прокуратури Київської області спільно із співробітниками ГУ БКОЗ СБ України та УВБ ДПтС України затримано заступника начальника Бориспільської виправної колонії № 119 УДПСУ в м. Києві та Київській області, який вимагав та отримав від громадянина України грошові кошти у сумі 30 000 гривень за дострокове зняття дисциплінарних стягнень та подання позитивних матеріалів до суду щодо можливого застосування до нього умовно-дострокового звільнення від відбування покарання.
  Вказану особу затримано при отриманні коштів за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди, поєднаної з її вимаганням) Кримінального кодексу України.
  На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою.
   За скоєне кримінальне правопорушення злочинцю загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
   Наразі досудове розслідування триває.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3681