Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині судитимуть двох інспекторів ДАІ за службове підроблення при складанні адмінпротоколів щодо «автомайданівців»

   Прокуратура Київської області у двох кримінальних провадженнях направила до Вишгородського райсуду обвинувальні акти відносно двох інспекторів ДПС Управління ДАІ ГУ МВС України в Київській області.

   Встановлено, що у січні-лютому цього року міліціонери вносили завідомо неправдиві відомості до протоколів про адміністративне правопорушення, складених відносно водіїв-учасників «Автомайдану». В подальшому на підставі цих протоколів «автомайданівці» незаконно притягувалися до адмінвідповідальності.
   Дії правоохоронців кваліфіковані за ст. 340 (незаконне перешкоджання організації або проведенню мітингів) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.
   Загалом прокуратурою області направлено до суду чотири обвинувальних акти відносно працівників органів внутрішніх справ, пов'язаних із незаконним притягненням до адміністративної відповідальності «автомайданівців».


Прес-служба
прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3659