Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За порушення Закону України «Про доступ до публічної інформації» прокуратура ініціювала притягнення до відповідальності 13 посадовців

Упродовж 2012 року до органів прокуратури області надійшло 537 запитів на інформацію. З них надано інформацію на 172 запити, надіслано 133 роз’яснення, 231 запит надіслано за належністю іншим розпорядникам, в тому числі 217 іншим прокурорам.

    Протягом звітного періоду було відмовлено у задоволенні 1 запиту.
    Серед зареєстрованих інформаційних запитів - 382 надійшли до апарату, 155 - до міжміськрайпрокурорів.
    З числа розглянутих запитів на інформацію: 5 стосувались питань досудового слідства, 9 правозахисної діяльності, 7 представництва інтересів громадян та держави в суді, 14 кадрових питань, 2 підтримання державного обвинувачення в судах, 2 з питань організаційно-розпорядчої діяльності та 122 з інших питань.
    Крім того, органами прокуратури області упродовж 2012 року за результатами перевірок Закону України «Про доступ до публічної інформації» при здійсненні правозахисної діяльності та нагляду щодо забезпечення прав і свобод громадян та інтересів держави внесено низку подань про усунення виявлених порушень.
    За результатами розгляду яких до відповідальності притягнено 13 посадових осіб органів державної виконавчої влади і місцевого самоврядування.

Прес-служба
прокуратури Київської області

кількість переглядів: 76681