Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
25.11.2020

Мешканця Київщини судитимуть за спробу дати хабаря поліцейському

.

Києво-Святошинською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно 44-річного уродженця Луганської області за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі (ч.1 ст.369 КК України).
Встановлено, що 4 листопада цього року працівники батальйону Управління патрульної поліції в Київській області ДПП в с.Чайки,  при виконанні службових обов’язків, на одній із вулиць с.Святопетрівське, зупинили автомобіль під керуванням місцевого жителя, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.
У процесі встановлення особи порушника, обвинувачений захотів «вирішити справу на місці», запропонувавши співробітникам поліції хабар у сумі 100 долларів США за нескладання стосовно нього протоколу про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП. Гроші чоловік поклав у страховий поліс та передав патрульному під виглядом надання документів для перевірки.
Довідково: санкція вказаної вище статті передбачає покарання у виді штрафу від п’ятисот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 4 років, або позбавлення волі на той самий строк.
Пресслужба Київської обласної прокуратури https://kyiv.web2ua.com/meshkancja-kijivwini-suditimut-za-sprobu-dati-habarja-policejskomu-7283/

кількість переглядів: 2297