Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
29.12.2020

На Київщині викрито банду злочинців, які займалися вбивствами на замовлення

.

 
    Завдяки злагодженій роботі Київської обласної прокуратури спільно з Головним управлінням Національної поліції в Київській області викрито та повідомлено про підозру організатору та виконавцям зухвалих злочинів, які діяли в рамках організованої злочинної групи на території Києва та Київської області. Дії підозрюваних кваліфіковано ч. 3 ст. 28 п.п. 6, 11 ч. 2 ст. 115, ч. 4  ст. 189, ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 194 КК України.
 
За даними слідства: на початку березня 2013 року мешканець Києва не бажаючи працювати, вирішив створити справжню організовану банду злочинців, які займалися вчиненням особливо тяжких злочинів, а саме умисними вбивствами на замовлення, вимаганням з погрозами та застосуванням насильства щодо потерпілих. Також стало відомо, що злочинці у 2013 році з особливою жорстокістю здійснили вбивство підприємця біля його власного будинку.
Та на цьому їх криваві справи не завершилися, злочинці підозрюються у причетності до резонансного вбивства директора української компанії німецького концерну «Сaparol» яке сталося у 2016 році.
У вересні 2019 року вимагаючи вже у іншого потерпілого гроші, а саме неіснуючий борг у вигляді 350 000 євро, фігуранти провадження погрожували чоловіку та його сім’ї розправою, а на знак вагомості своїх слів підпалили його власний будинок .
Загалом, протягом років існування злочинної організації на рахунку підозрюваних є ще цілий ряд важких злочинів, які були також розкриті Київською обласною прокуратурою  спільно з ГУНП.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
https://cripo.com.ua/news/crime/na-kiyivshhini-vikrito-bandu-zlochintsiv-yaki-zajmalisya-vbivstvami-na-zamovlennya/

кількість переглядів: 2556