Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
23.12.2019

Справу про вбивство 5-річного Кирила Тлявова під Києвом передали в суд

    

Серед обвинувачених - два колишніх правоохоронці.
 
 
Прокуратура передала в суд обвинувальний акт щодо вбивства 5-річного Кирила Тлявова в Переяславі-Хмельницькому. Про це повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.
Справу кваліфікували як хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї, і вбивство з необережності.
"За версією слідства, в травні 2019 року четверо чоловіків, перебуваючи на території приватного житла, ймовірно, заради розваги, зробили постріли з вогнепальної зброї у напрямку місць можливого перебування громадян", - уточнили в прокуратурі.
Унаслідок пострілу дитина отримала смертельне поранення.
"За даними слідства, двоє із зазначених чоловіків - колишні співробітники поліції, неповнолітній син одного з них і їхній товариш", - додали в прокуратурі.
Нагадаємо, 31 травня в місті Переяслав-Хмельницький п'ятирічний хлопчик, який грався біля власного будинку, отримав вогнепальне поранення в голову. Закривавлену дитину знайшли рідні і доправили в лікарню. Хлопчика прооперували і перевезли до Києва, проте медикам не вдалося його врятувати.
4 червня Голосіївський суд Києва заарештував двох підозрюваних у вбивстві хлопчика - патрульного Івана Приходька і поліцейського Володимира Петровця.
5 листопада головному фігуранту - інспектору поліції - повідомили про підозру в убивстві, скоєному з необережності. Повідомляли, що зброї, з якої зробили постріл, на той момент не знайшли.
 

кількість переглядів: 1891