Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
29.07.2019

Обшуки в Білій Церкві: затримано працівника з керівного складу Білоцерківської поліції

    

КИЇВ. 28 липня. УНН. Після обшуків, які напередодні проводили правоохоронці на території Київської області та міста Києва, було затримано працівника з числа керівного складу Білоцерківської поліції за пособництво у вчиненні вимагання членами злочинної організації. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Київської області, передає УНН.
"В рамках даного кримінального провадження, затримано працівника з числа керівного складу Білоцерківської поліції за пособництво у вчиненні вимагання членами злочинної організації", - йдеться в повідомленні.
Також у прокуратурі повідомили, що в рамках поліцейської операції було затримано 13 учасників злочинної організації в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 189 КК України.
Наразі продовжують тривати першочергові слідчі дії з метою фіксації доказової бази у кримінальному провадженні.Нагадаємо, напередодні у Білій Церкві поліція проводила затримання членів злочинної організації. У місті одночасно відбулось 50 обшуків.
Джерело: УНН
https://www.unn.com.ua/uk/news/1815950-obshuki-v-biliy-tserkvi-zatrimano-pratsivnika-z-kerivnogo-skladu-bilotserkivskoyi-politsiyi

кількість переглядів: 1902