Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
10.05.2019

Медики викинули хворого без свідомості під будинок сільського голови у селі під Києвом

    

Прокуратура почала розслідувати смерть хворого, викинутого медиками швидкої допомоги на порозі помешкання голови сільради в Київській області.

Про це написав у соціальній мережі Facebook прокурор Київської області Максим Киричук, передають Українські Новини.
"Розпочато розслідування за фактом неналежного виконання медиками професійних обов'язків, що спричинило смерть пацієнта", - повідомив він.
Так, Бориспільською місцевою прокуратурою Київської області розпочато кримінальне провадження за фактом неналежного виконання медичними працівниками своїх професійних обов'язків унаслідок недбалого і несумлінного до них ставлення, що спричинило тяжкі наслідки для хворого.
Встановлено, що 25 квітня поточного року до Переяслав-Хмельницького відділу Бориспільської місцевої прокуратури надійшла інформація про те, що ще 20 квітня в селі Циблі працівники екстреної медичної допомоги, посилаючись на те, що людина знаходиться в стані алкогольного сп'яніння, замість лікарні доставили пацієнта без свідомості до будинку сільського голови і, діставши його з медичного автомобіля, поклали на землю біля паркану домоволодіння.
Надалі, того ж дня голова сільради повторно викликав бригаду екстреної медичної допомоги в тому ж складі і зобов'язав їх забрати хворого до районної лікарні.
Через два дні хворий помер у реанімаційному відділенні лікарні.
 

кількість переглядів: 1549