Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
08.04.2019

У Борисполі більше року не будують дитсадочок за бюджетні 42 млн грн

    

КИЇВ. 8 квітня. УНН. Прокуратура Київщини вимагає розірвати укладений тендерний договір на 42 млн грн, виділених на будівництво дитячого садка в Бориспол, згідно якого вже більше року не виконуються ніякі роботи. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області, передає УНН.
"Бориспільською місцевою прокуратурою Київської області, під час моніторингу сайту публічних закупівель prozorro.gov.ua та єдиного веб-порталу використання публічних коштів spending.gov.ua виявлено порушення вимог бюджетного законодавства у ході виконання підрядником робіт по будівництву дитячого садочка у м. Бориспіль", - йдеться у повідомленні
Як зазначається, у вересні 2017 року за результатами тендерної закупівлі між управлінням капітального будівництва та переможцем конкурсу було укладено договір на будівництво дитячого садка у м. Бориспіль на суму більше 42 млн грн. Проте виявилось, що підрядником більше року не виконуються жодні будівельні роботи чим порушуються умови виконання договору та право дітей м. Бориспіль на освіту.
Реагуючи на порушення, Бориспільська місцева прокуратура скерувала до суду позовну заяву з метою розірвання тендерного договору та подальшого використання бюджетних коштів. Зазначені гроші мають бути передбачені на проведення повторного тендеру для завершення будівництва дитячого садочку.
Джерело: УНН

кількість переглядів: 1661