Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
05.04.2019

Чоловіка, який поблизу громадського туалету нападав на жінок, спрямовано на примусове лікування

    

Чорнобильським відділом Броварський місцевої прокуратури направлено до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру до 22-х річного чоловіка, який нападав на жінок з метою пограбування, повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.
"Чорнобильським відділом Броварської місцевої прокуратури направлено до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру відносно 22 - річного чоловіка, підозрюваного за ч. 1 ст. 187 КК України, тобто в нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаного з погрозою застосуванням насильства", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті прокуратури Київської області в четвер увечері.
Зазначений громадянин у смт Іванків Іванківського району Київської області, перебуваючи поблизу громадського туалету біля будинку культури чекав поки туди підійдуть постраждалі жінки, щоб заволодіти їхніми речами.
"В одному випадку дочекався моменту, коли потерпіла дістане з кишені мобільний телефон, вихопив його і втік. В іншому - надівши на обличчя одноразову медичну маску, дістав з кишені предмет зовні схожий на пістолет і скоїв напад на потерпілу. При цьому він зажадав від неї віддати йому готівку та цінні речі. Зрозумівши, що потерпіла при собі цінних речей і грошей не має, з місця пригоди зник,"- відзначили в поліції.
Під час досудового розслідування встановлено, що підозрюваний страждає на психічне захворювання і не здатний усвідомлювати свої дії.
"Прокуратура просила суд застосувати до чоловіка засоби медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу з посиленим наглядом," - підсумували в прокуратурі.
 

кількість переглядів: 1667