Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
27.03.2019

Чиновник піде під суд за "допомогу" з орендою землі на Київщині

    

КИЇВ. 27 березня. УНН. Прокуратурою Київської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно посадовця Іванківської районної державної адміністрації за одержання неправомірної вигоди у 800 доларів США за позитивне рішення при розгляді документів про надання в оренду земельної ділянки. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратири області.
"Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом отримання неправомірної вигоди начальником одного із відділів Іванківської РДА за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України", - вказали у відомстві.
За даними прокуратури, посадовець "отримав 800 доларів США від директора юридичної особи за ухвалення позитивного рішення при розгляді документів про надання йому в оренду земельної ділянки".
"За результатами досудового розслідування складено обвинувальний акт, який скеровано для розгляду до Іванківського районного суду Київської області", - додали у прокуратурі.
Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

кількість переглядів: 1705