Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
11.03.2019

Чоловік зґвалтував 21-річну дівчину, а потім вимагав від неї 2 тисячі доларів

    

На Київщині 45-річний злочинець запросив дівчину, яка через OLX шукала роботу, до себе до дому на співбесіду та зґвалтував її, фільмуючи все на телефон, а потім вимагав у неї 2 тисячі доларів США за нерозповсюдження відео. Про це повідомила прес-служба прокуратури Київської області.
“Наприкінці червня 2017 року 45-річний злочинець знайшов на сайті „OLX“ оголошення 21-річної дівчини про пошук роботи, зателефонував їй та запросив нібито для проведення співбесіди до свого будинку в одному із сіл Баришівського району Київської області”, — йдеться у повідомленні.
Коли дівчина прийшла до будинку зловмисника, він наніс їй декілька ударів кулаками по голові та тілу, зв’язав та зґвалтував. Зловмисник утримував дівчину зв’язаною до 11 години наступного дня, при цьому він її ґвалтував та бив. Злочинець все фільмував на телефон і пред’явив дівчині вимогу про передачу йому 2 тис. доларів США, натомість він не розповсюджуватиме фотознімки та відеозапис в мережі інтернет та її близьким родичам. Злочинець відпустив потерпілу лише після того, як вона пообіцяла привезти йому грошові кошти.
За принципової позиції Баришівського відділу Бориспільської місцевої прокуратури Київської області маніяка — ґвалтівника визнано винним у скоєних злочинах, передбачених ч. 1 ст. 152 (зґвалтування), ч. 2 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом), ч. 1 ст. 189 (вимагання), ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України та засуджено до 8 років позбавлення волі.
Джерело: Надзвичайні новини

кількість переглядів: 2174