Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Стан розгляду запитів на інформацію органами Київської обласної прокуратури за лютий 2023 року

Упродовж січня - лютого 2023 року до органів Київської обласної прокуратури надійшло 37 запитів на публічну інформацію. Переважна більшість запитів – 22 надійшли до органів обласної прокуратури на електронну адресу, 4 – засобами поштового зв’язку, 10 – електронним обміном та 1 на телефон «гарячої лінії» обласної прокуратури.

Розглянуто 31 запит, у  тому числі 3, які надійшли в грудні 2022 року. За результатами їх розгляду на 24 надано інформацію, в тому числі на 1 дублетний запит, на 7 надано роз’яснення.

Відповідно до статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» 9 запитів надіслано іншим розпорядникам, в тому числі 4 запити до підпорядкованих прокуратур. 

З усієї кількості розглянутих запитів на інформацію – 12 стосувались питань досудового розслідування, 3 стосувались питань організаційно-розпорядчої діяльності, 1 з яких про надання статистичної інформації,
3 з питань представництва інтересів держави в суді, 2 – кадрових питань та 11 – з інших питань.

Із загальної кількості розглянутих та надісланих інших іншим розпорядникам запитів – 32 надійшло від громадян, 3 від представників засобів масової інформації, 2 від громадських організацій 3 від інших юридичних осіб.

кількість переглядів: 137