Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Стан розгляду запитів на інформацію органами Київської обласної прокуратури за 9 місяців 2022 року

Упродовж січня – вересня 2022 року до органів прокуратури Київської області надійшло 75 запитів на публічну інформацію. За результатами їх розгляду на 32 надано інформацію, на 22 надано роз’яснення, у задоволенні 3 запитів відмовлено та 17 запитів, відповідно до статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» надіслано іншим розпорядникам, в тому числі 11 запитів до підпорядкованих прокуратур.

З числа розглянутих запитів на інформацію - 10 – з кадрових питань, 9 стосувались питань досудового розслідування, 1 – з питань представництва інтересів держави в суді та 12 з інших питань.

Із загальної кількості запитів 52 надійшло від громадян, 13 від представників засобів масової інформації, 6 від громадських організацій, 4 – від інших юридичних осіб.

Переважна більшість запитів (41) надійшов до органів обласної прокуратури на електронну адресу, 25 - засобами поштового зв’язку та 9 – електронним обміном.

Скарг на рішення, дії чи бездіяльність щодо надання інформації у I півріччі 2022 року не надходило.

Випадків оскарження прийнятих рішень про надання (відмову) інформації в судовому порядку у звітному періоді не встановлено.

кількість переглядів: 209