Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Стан розгляду запитів на інформацію органами Київської обласної прокуратури за 7 місяців 2021 року

Упродовж січня – липня 2021 року до органів Київської обласної прокуратури надійшло 120 запитів на публічну інформацію. За результатами їх розгляду на 100 запитів надано інформацію, на 9 надано роз’яснення, у задоволенні 1 запиту відмовлено та 10 запитів, відповідно до статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації», надіслано іншим розпорядникам, в тому числі 3 запити скеровано до підпорядкованих прокуратур.

З числа розглянутих запитів на інформацію - 28 стосувались кадрових питань, 8 – питань досудового розслідування, 3 - питань представництва інтересів держави в суді, 2 з питань підтримання публічного обвинувачення в суді, 1 з питань організаційно-розпорядчої діяльності та 58 з інших питань.

Із загальної кількості запитів 100 надійшло від громадян, 10 від представників засобів масової інформації, 7 від громадських організацій та 3 від інших організацій.

Переважна більшість запитів (77) надійшла до органів обласної прокуратури засобами поштового зв’язку, 42 -  на електронну адресу, 1 на телефон «гарячої лінії» обласної прокуратури.

Скарг на рішення, дії чи бездіяльність щодо надання інформації у звітному 2021 році не надходило.

Випадків оскарження прийнятих рішень про надання (відмову) інформації в судовому порядку у звітному періоді не встановлено.

кількість переглядів: 324