Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Стан розгляду запитів на інформацію органами прокуратури Київської області за 2015 рік

Упродовж 2015 року до органів прокуратури Київської області надійшло 291 запит на інформацію, за результатами розгляду яких надано інформацію на 92 запити, надіслано 99 роз’яснень, у задоволенні 5 запитів відмовлено, 95 запитів в порядку статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» надіслано належним розпорядникам.
Серед зареєстрованих інформаційних запитів 162 надійшло до апарату прокуратури Київської області, 129 - до міжміськрайпрокуратур.
Найчастіше запитувалася інформація з питань досудового розслідування – 28; кадрових питань – 26; правозахисної діяльності – 18. З питань організаційно-розпорядчої діяльності розглянуто 23 запитів, з інших питань – 65 запитів.
Надані роз’яснення на інформаційні запити стосувались не поширення дії Закону України «Про доступ до публічної інформації» на відносини у сфері звернень громадян, які регулюються спеціальними законами, зокрема Законом України «Про звернення громадян», Кримінальним процесуальним, Цивільним процесуальним кодексами тощо.


Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень та запитів

кількість переглядів: 792