Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
Протидія корупції: на Київщині затримано депутата обласної ради при одержанні 5 тис доларів США хабара за вплив на працівника поліції

    

Прокуратурою Київської області спільно з територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві та Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою Генеральної прокуратури України за оперативного супроводження Управління захисту економіки в Київській області затримано депутата обласної ради, який вимагав та отримав неправомірну вигоду в сумі 5 тис дол США за вплив на начальника слідчого відділу ГУНП одного з районів з метою повернення вантажного автомобіля, який є речовим доказом по кримінальному провадженні.

На теперішній час тривають невідкладні слідчі (розшукові) дії, депутата обласної ради затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Останньому готується повідомлення про підозру в одержанні неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди, тобто за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України, а також клопотання про обрання запобіжного заходу.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1306