Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині повідомлено про підозру державному реєстратору

      

Прокурори Вишгородської окружної прокуратури повідомили про підозру державному реєстратору однієї з міських рад Київщини за фактом несанкціонованої зміни інформації, яка обробляється в автоматизованих системах (ч. 3 ст. 362 КК України).

Згідно з матеріалами слідства, підозрюваний безпідставно збільшив площу земельної ділянки у м. Вишгороді, яка перебувала у користуванні товариства.

Відповідні зміни він вніс до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, збільшивши площу ділянки з 4,1 га до 9,5 га за рахунок частини земельної ділянки, яка належить Київській міській раді.

Своїми діями підозрюваний позбавив власника землі реалізовувати можливості права власності на ділянку, оскільки вона незаконно використовувалась працівниками товариства. Шкода Київській міській раді становить 76,4 млн грн.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Вишгородського райуправління ГУ Нацполіції в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню поки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 96