Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокурор Київської області відвідав 2-річного хлопчика, якого рідна мати намагалася продати за 35 тисяч доларів США

    

У п’ятницю, 27 жовтня, прокурор Київської області Дмитро Чібісов відвідав лікарню в якій перебуває 2-річний Давид, якого напередодні намагалася продати власна мати.

 

    

 

Головний лікар медзакладу повідомив, що дитина повністю здорова, почуває себе добре, хлопчику надають кваліфіковано допомогу та догляд.

 

У свою чергу очільник відомства наголосив, що вся необхідна допомога дитині буде надаватися органами прокуратури і надалі.  

 

На даний час розглядається питання щодо передачі дитини опікунам.

 

Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру горе-матері у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) КК України, яка намагалась за грошову винагороду в розмірі 35 тис дол США продати свого дворічного сина з метою покращити своє матеріальне становище. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

 

Сьогодні, 27 жовтня, зловмисниці обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 944 тисячі грн.

 

Хід досудового розслідування вказаного кримінального провадження перебуває на особистому контролі прокурора Київської області.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 3278